Verhuur


Ben je eigenaar van een woning en zoek je naar een betrouwbare partner voor de verhuur van jouw woning in Amsterdam en/of Rotterdam?

Urbs Living is al meerdere jaren actief als verhuurmakelaar in Amsterdam en Rotterdam.

 Geïnteresseerd om jouw woning te verhuren? Wij plannen graag een vrijblijvende kennismaking in om je te adviseren. Urbs Living is gespecialiseerd in het verhuren van elke soort type woning, van studio’s en appartementen(complexen) tot vrijstaande woningen.

Wij ontzorgen je graag van A tot Z gedurende het gehele verhuurtraject.

Welke stappen doorlopen we in het verhuurtraject?

1. Kennismaking

Wij plannen een vrijblijvende kennismaking in om elkaar beter te leren kennen. Tijdens dit gesprek zullen we je informeren over de bestaande verhuurmarkt, vernemen we graag je eisen en wensen, lichten wij onze dienstverlening toe en bekijken we de woning. Tijdens dit gesprek geven we ons advies en waardebepaling van de huurprijs af.

2. Foto's en video

Na het gunnen van de verhuuropdracht zullen wij foto’s en een video van de woning maken.

3. Advertentie en foto’s maken

Vervolgens zullen wij een concept advertentie maken. Na akkoord zullen we de advertentie presenteren op onze eigen website alsmede de bekende websites waar huurkandidaten op zoek zijn naar een woning.

4. Bezichtigingen plannen

Zodra wij voldoende geschikte kandidaten voor de woning hebben, zullen wij een bezichtigingsronde inplannen. Vooraf zullen we de kandidaten toetsen aan de criteria van de verhuurder (voorselectie). Een geschikt moment voor bezichtigen zullen we vooraf afstemmen met verhuurder en of de zittende huurders. Vervolgens zullen we de kandidaten een bevestigingsemail sturen van het het bezichtigingsmoment.

5. Bezichtigingen

Tijdens de rondes in de woningen met de kandidaten zal de makelaar nagaan of hij een fijne eerste indruk van de kandidaat krijgt. Hij zal o.a. opletten of de kandidaat op tijd is, fijn communiceert en er verzorgd uitziet. Wij zullen ook aanvullende vragen stellen om een duidelijk beeld van een kandidaat te kunnen vormen.

6. Kandidaten bespreken

Wij zullen verhuurder na het ontvangen van alle documentatie van de kandidaten, denk hierbij aan salarisstroken etc, benaderen om onze mening te geven en de gegevens van de kandidaten te bespreken. Ook geven wij aan hoe het gevoel was tijdens de bezichtiging.

7. Huurovereenkomst opstellen

Na het ontvangen van een akkoord van de door verhuurder gekozen kandidaat, zullen wij een concept huurovereenkomst aan verhuurder ter beoordeling sturen. Na akkoord van zowel verhuurder als huurder, kan de huurovereenkomst door beide partijen online getekend worden.

8. Woning opleveren

Na het ontvangen van de gelden (waarborgsom en eerste huurtermijn) zullen we een afspraak maken voor de sleuteloverdracht. Tijdens deze afspraak maken we ook een opleverrapport van de woning, dit document zal een bijlage van de huurovereenkomst worden.

9. Huurperiode

Tijdens de gehele verhuurperiode zijn wij voortdurend bereikbaar voor vragen en/of advies mbt de huurovereenkomst. Wij staan 24/7 voor een verhuurder klaar.

Plan vrijblijvend een afspraak in